Alsóerdősori Bárdos Lajos Általános Iskola és Gimnázium

Ideiglenes felvételi jegyzék

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

A felvételi jegyzék megtekintése előtt kérjük, olvassák el az alábbi tájékoztatót, mely segítséget nyújt az értelmezéséhez.

  • A felvételi jegyzékben szereplő sorszám ideiglenes.
  • Amennyiben a jelentkező oktatási azonosító jele előtt E betű szerepel, a tanuló az intézményünkbe nem nyert felvételt.

Az esélylatolgatásnál vegyék figyelembe, hogy a listában azok a tanulók is szerepelnek, akik nem első helyen jelölték meg az iskolát, ezért lesznek kiesők, így a hátrébb rangsoroltak előbbre kerülnek, és minden esélyük megvan a bekerülésre.

A tanulóknak lehetőségük van eredeti továbbtanulási szándékuk megváltoztatására. Ilyenkor módosító Tanulói adatlapot kell kitölteni. A módosításra az általános iskolában van lehetőség 2016. március 16-17-én.

1, A módosítás során tanulmányi területet nem lehet törölni, azonban azok eredetileg beírt sorrendje átalakítható.

  1. Új tanulmányi terület felvételére is van lehetőség, de utóbbira csak olyan középfokú iskolában, amely a Tanulói adatlapon korábban is szerepelt és amennyiben az adott iskolával történt előzetes egyeztetés megtörtént. Az egyeztetés tényét a középfokú iskolába eredetileg benyújtott Jelentkezési lapon kell feltüntetni.

A felvételről és az elutasításról az általános iskolának és a tanulónak a Jelentkezési lapon megjelölt értesítési címére 2016. április 26-ig minden olyan középfokú iskola írásbeli értesítést küld, ahová a tanuló Jelentkezési lapot adott be.

Budapest, 2016. március 7.

Móri Árpádné, igazgató

 

felvételi jegyzék_2016_március 7.