Alsóerdősori Bárdos Lajos Általános Iskola és Gimnázium

Benchmarki élménybeszámoló

városi angol verseny a Fazekas Mihály Gyakorló Gimnáziumban.

2016. május 7-én, szombaton került sor a fővárosi angol nyelvű csapatversenyre. Iskolánkból a nyolcadikos kerületi győztesek : Baranyi Anna 8.z, Parada Maia 8.b és Kozák Athena 8.a osztályos tanulók   mehettek.

A verseny szombaton reggel 9 órakor egy színvonalas megnyitóval kezdődött, ahol angol és amerikai tanárokkal is találkozhattunk.

A résztvevő diákok  a főváros valamennyi kerületéből érkeztek, a legtehetségesebb, legokosabb nyolcadikosokkal mérhettük össze magunkat. Sokféle színes feladatunk volt, mint például fogalmazás készítése képek segítségével, magnóhallgatás, beszélgetés  egy adott témában, és izgalmas játékokat is játszhattunk társainkkal. Mindezt pontozták, és értékelték.

Sok értékes tapasztalattal gazdagodtunk, érdemes volt részt venni a fővárosi versenyen, már csak azért is, mert a budapesti általános iskolák között az előkelő 4. helyen végeztünk!

Büszkék vagyunk magunkra és a felkészítő tanárainkra. Köszönjük Kiss-Pál Klára néninek, Réfi-Oszkó Zsuzsa néninek, és Tóth Timi néninek, angoltanárainknak.

A cikket szerkesztette: Baranyi Anna  8.z osztályos tanuló