Alsóerdősori Bárdos Lajos Általános Iskola és Gimnázium

Jutalomkirándulás

Jutalom kóruskirándulás

2016. szeptember 27-én, egy csípős reggelen 56 kitűnő énekkarossal indultunk el Veszprémbe kirándulni. Kétórás utazás után a nagyobbak (7-8., 10-11. osztályosok) a Laczkó Dezső múzeumban tanulmányozhatták a csontvázakat, a mumifikálódás folyamatát. Érdeklődve nézték meg a 3D-s nyomtatóval előállított koponyát. A kisebbek (5-6. osztályosok) néprajzi múzeumban ismerkedtek a régmúlttal.

Egy pici játék után sétával fedeztük fel a vár utcáit, majd a Szent Mihály Székesegyház hűvös falai között gondoltunk vissza az ezres évekbeli Magyarországra.

A kulturális programok után várt ránk Balatonfűzfőn a Serpa kalandpark. Kicsik és nagyok, rutinosak és rutintalanok küzdötték végig magukat elszántan koncentrálva, mosolygós arccal a különböző nehézségű akadálypályákon. A merészebbek boboztak, vidámparki játékokra ültek fel. Jó volt látni a lelkes, kipirult arcú kicsiket és nagyokat, amikor a napot lezárva megálltunk Balatonalmádi főterén egy nyárvégi, utolsó fagyizásra. A mindennapi tanulásból kiszabadulva, a sokszor igen fárasztó 7. órában végigénekelt karénektől eltávolodva remélem boldog és önfeledt szórakozást tudtunk nyújtani kollégáimmal tanítványainknak.

Köszönettel tartozom az iskola vezetőségének, akik ösztönöztek bennünket a kirándulásra, ötletekkel segítettek a megvalósításban, és kollégáimnak, akik minden esetben mellettem álltak, hogy örömöt csaljunk a gyerekek arcára.

Pintér Eleonóra
kórusvezető

veszprem-13 veszprem-11 veszprem-12 veszprem-8 veszprem-9 veszprem-10 veszprem-6 veszprem-7 veszprem-5 veszprem-4 veszprem-3 veszprem-1 veszprem-2 veszprem-14