Alsóerdősori Bárdos Lajos Általános Iskola és Gimnázium

Bárdos Iskolák Találkozója

Iskolánk 2017. április 28-án a Rózsák Terén található Árpád-házi Szent Erzsébet- Plébánia-templomban nagy sikerű, teltházas, Bárdos Lajos nevét viselő általános iskolák kórustalálkozóját rendezte meg.

Méltán híres zeneszerzőnk nevét az ország kevés iskolája tudhatja magáénak. Iskolánk a szervezés és lebonyolítás fáradalmait magára vállalva készült erre a kiemelkedő eseményre, ahol három hasonló képzést nyújtó intézmény diákjai adhattak számot az év közben nem kevés tanulmányi feladatok mellett elvégzett kiemelkedő zenei teljesítményükről, melyet a közönség szűnni nem akaró tapssal jutalmazott.

Péntek délután a főpróbák mellett összkari próbák is zajlottak a viszontagságos idő ellenére is kitűnő hangulatban.

A koncert 16 órakor kezdődött, melyet   Natter-Nád Klára  – A Bárdos Társaság elnöke nyitott meg. Műsorvezetőként iskolánk volt zenetanára Hasznosi Judit volt, aki maga is karvezető, így értékes információkkal látta el az érdeklődő közönséget.

A közel másfél órás rendezvényen hat kórus mutathatta be műsorát.

 

Alsóerdősori Bárdos Lajos Általános Iskola és Gimnázium felsős kórusa – vez: Takács Réka

Lágymányosi Bárdos Lajos Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola Kicsinyek Kórusa – vez: Lakatos-Koncz Erika

Alsóerdősori Bárdos Lajos Általános Iskola és Gimnázium kicsinyek kórusa-vez: Kovácsné Bankó Erika

Bárdos Lajos Általános Iskola Dunakeszi- Kicsinyek Kórusa –vez: Fritz Mária, Csernyik Balázs

Lágymányosi Bárdos Lajos Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola Felsősök Kórusa-vez:Putnoki Zsolt

Alsóerdősori Bárdos Lajos Általános Iskola és Gimnázium Felsős zenei és Gimnáziumi Kórusa-vez: Pintér Eleonóra

Zongorán Mekis Péter, Znamenák Rita, és Lakatos-Koncz Erika működött közre.

Köszönetünket szeretnénk kifejezni a Templomnak a helyszín biztosításáért, az Alsóerdősor utcai Bárdos Lajos Általános Iskolának a szervezésért, lebonyolításért és végül, de nem utolsó sorban a többi iskola kórusainak és karnagyainak a felkészülésért és részvételért.

Takács Réka

01-New Movie.Movie_Snapshot 02-New Movie (2).Movie_Snapshot 03-New Movie (3).Movie_Snapshot 04-New Movie (4).Movie_Snapshot 05-New Movie (5).Movie_Snapshot 06-New Movie (6).Movie_Snapshot 07-New Movie (7).Movie_Snapshot 08-New Movie (8).Movie_Snapshot 09-New Movie (9).Movie_Snapshot 10-New Movie (10).Movie_Snapshot 11-New Movie (11).Movie_Snapshot 13-New Movie (13).Movie_Snapshot 14-New Movie (14).Movie_Snapshot